teler blikt terug op de afgelopen 9 maanden en kijkt vooruit naar de toekomst

Van der Wilt Gerbera’s up and running

"Begin december 2018 liet een tornado een spoor van verwoesting achter. Vervolgens is zes maanden lang hard aan het herstel van de kas. In die periode zijn er vervangen: 7000 ruiten, 19 km draingoot, 16.000 m²  teeltsysteem, 110 km atlasdraden, 16.000 m²  schermdoek, 2000 lampen nagekeken en schoongemaakt. Na 6 maanden zijn er 190.000 potten natgemaakt, gevuld en in de kas gezet. Op 27 mei kwamen de eerste nieuwe planten en op 14 juni stonden alle 190.000 planten in de kas. Een leuk, nieuw, mooi en kleurrijk assortiment van 38 soorten. Op 1 augustus konden er een aantal soorten voor het eerst geplukt worden. In week 34 zijn alle 3,2 hectare weer in volle bloei en zijn we blij met een kleurrijke en groeizame kas. 

"Het is een hectische periode geweest waar we druk bezig geweest zijn met het herstel en de opbouw van de kas en het gewas. Nu kunnen we ons gaan richten op de toekomst waar we de komende periode samen met ons bijna geheel nieuwe team hard aan gaan werken. We hebben veel leuke soorten die allemaal op onze nieuwe poster staan.

"Gelijk met de eerste bloemen is ook de nieuwe vrachtwagen van de Winter Logistics onthult. We hebben deze mogen voorzien van ons logo en ontwerp."

Tekst: Van der Wilt Gerbera's.


Voor meer informatie:
Van der Wilt Gerbera’s
Tessa van Saane- van der Wilt
Marketing & Sales
Tuinderslaan 12
3641 PZ Mijdrecht
M: +31 (0) 612973794
E: tessa@vanderwiltgerberas.nl
www.vanderwiltgerberas.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.