Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
donderdag 12 september, Straelen

Informatiebijeenkomst voor Duitse aanvoerders rond het thema `Plantenpaspoort/Plantgezondheidsverordening´

Vanaf 14 december 2019 treedt de nieuwe plantgezondheidsverordening 2016/2031/EU volledig in werking. Deze vervangt de huidige Europese Fytorichtlijn 2000/29/EG en voorziet o.a. in een betere bescherming van de gemeenschap tegen het binnenbrengen en de verspreiding van schadelijke organismen door een betere traceerbaarheid en gemeenschappelijke controlenormen. Daarom organiseren Veiling Rhein-Maas, Royal FloraHolland en Landgard alsook verdere externe partners voor alle Duitse aanvoerders van potplanten een informatiebijeenkomst rond de verplichte plantenpaspoort in het kader van de nieuwe plantgezondheidsverordening, om gedetailleerd over dit onderwerp te informeren.

Bijeenkomst
De Nederlandse potplantenaanvoerders van de marktplaats zijn al op diverse bijeenkomsten, die door Royal FloraHolland samen met de Naktuinbouw werden georganiseerd, geïnformeerd. Kwekers die niet aan deze bijeenkomsten hebben kunnen deelnemen, zijn van harte welkom op de informatiebijeenkomst voor alle Duitse aanvoerders van potplanten. Deze vindt plaats op donderdag 12 september a.s. van 16:15 uur tot 17:45 uur in Straelen.

Klik hier en meldt u zich op de website van Veiling Rhein-Maas direct aan voor deze bijeenkomst!

bron: Veiling Rhein-Maas

Publicatiedatum: