Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SDE+-subsidie toegekend aan Monsters aardwarmteproject

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft SDE+-subsidie toegekend aan het aardwarmteproject Polanen in Monster. Dit betekent groen licht voor de verdere ontwikkeling van dit project. Hiermee komt de realisatie van dit project een stap dichterbij. 
 
ETP en de glastuinbouwondernemers die bij de warmtecoöperatie Polanen zijn aangesloten gaan nu het project verder inrichten en uitwerken. Er wordt onderzocht hoeveel warmte hier in potentie kan worden gewonnen en hoe deze het beste verdeeld kan worden. Daarnaast wordt de indeling van de locatie onderzocht. Hierbij houden de ontwikkelaars onder andere rekening met de ruimtelijke inpassing van de aardwarmte locatie in het landschap.
 
De warmtecoöperatie Polanen bestaat uit 41 glastuinbouwbedrijven in Monster en omgeving. ETP ondersteunt de warmtecoöperatie onder andere bij financiering, techniek en ontwerp van het warmtenet.

Voor meer informatie:
Energie Transitie Partners
www.etp-westland.nl 

Publicatiedatum: