zaterdag 10 augustus

Laatste voorbereidingen voor Flower Parade Rijnsburg

Flower Parade Rijnsburg is een echt bloemencorso. Toparrangeurs, afkomstig uit heel Nederland, verwerken maar liefst 300.000 bloemen en planten op praal-, muziek- en personenwagens. Een keur van voertuigen met de mooiste en meest bijzondere creaties. De Rijnsburgse parade is trendsetter op het gebied van bloemsierkunst.

Flower Parade Rijnsburg presenteert zich voor de 74e keer
Op zaterdag 10 augustus a.s. rijdt de fleurige parade door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Met twaalf praalwagens, drie muziekwagens en meer dan dertig andere met bloemen versierde voertuigen is deze parade een van de mooiste in Nederland. De honderden muzikanten en figuranten maken van Flower Parade Rijnsburg tot een rijdend theater.

Flower Parade Show vanaf 16.00 uur
De officiële opening van de Flower Parade zal op vrijdag 9 augustus verricht worden door SBS weerman Piet Paulusma.

Daarna start om de gratis toegankelijke Flower Parade Show in Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg. Vanaf dit jaar zijn de deuren al vanaf 16.00 uur geopend. De Flower Parade Show is een sfeervolle middag en avond met muziek en heel veel bloemen. Hier kun je op je gemak alle wagens bekijken en fotograferen. Speciaal voor de kinderen is tussen 16.00 en 18.30 uur het bekende duo Buurman & Buurman aanwezig.

Op zondag 11 augustus zijn de praalwagens de hele dag te bewonderen op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Kijk voor route en tijden op: http://www.rijnsburgscorso.nl/

Foto´s: PR Flower Parade (Treffend beeld)


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven