Debuut Hamifleurs tijdens Varend Corso

Dit jaar is het eerste jaar dat Hamifleurs zichtbaar deelneemt aan het Varend Corso. Voorgaande jaren heeft het bedrijf onder anderen het Kindercorso gesponsord. Nu vond Hamifleurs het tijd om meer van zichzelf te laten zien. "Hamifleurs is namelijk één van Westlands grootste bloemenexporteurs. Dagelijks werken we er met ruim 200 collega’s om hun klanten, importerende groothandel en bloemisten in Europa, de meest mooie bloemen te leveren."

Bloemen zijn emotie
“Bloemen zijn emotie,” vertelt Edwin Beekman, algemeen directeur. “Het mooie is dat al onze medewerkers passie hebben voor die bloemen. Iedere bloem die zij leveren gaat zijn eigen weg naar zijn bijzondere verhaal. Dat is ook waar onze slogan ‘Your story, our flowers’ vandaan komt. En dat is wat we ook gaan uitdragen tijdens het Varend Corso. Hamifleurs helpt met 200 collega’s dagelijks soms meer dan 1 miljoen bloemen op pad naar hun eigen verhaal."

Het verhaal op de boot
Op de boot zie je de passie voor bloemen terug. "We hebben in samenwerking met een aantal van onze beste kwekers, waaronder Berg Roses, Zentoo en Qualily, een mooie selectie rode, roze en witte bloemen geselecteerd", zo laat het bedrijf weten. "Ruben Poot, verkoper en arrangeur bij Hamifleurs, verzorgt het bloemwerk op de boot. Aan hem de taak om ons verhaal in arrangementen te vertalen. Op de boot wordt letterlijk uitgebeeld wat Hamifleurs doet. Zo heeft Martin Stolze zelfs een stukje van de lopende band gemaakt, waarop de blikken bloemen door het bedrijf getransporteerd worden. Naast de ‘werkende’ medewerkers van Hamifleurs, zie je ook een prachtige bruid met – uiteraard – een mooi boeket op de boot."

Varend Corso
Het Varend Corso vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 augustus tot en met zondag 4 augustus. Je kunt de stoet en boot van Hamifleurs (bootnummer 23) bewonderen in onder meer het Westland, Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft en Vlaardingen.

Voor meer informatie:
Hamifleurs B.V.
+31 (0) 174 63 99 99
info@hamifleurs.nl
www.hamifleurs.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven