Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Colombia: Proflora maakt zich op voor 15e editie

Sinds de eerste editie in 1991 heeft Proflora zich gepositioneerd als handelsevenement voor de bloemensector en in deze 28 jaar is het evenement een belangrijke plek geworden voor de promotie van Colombiaanse bloemen. Het evenement vindt om het jaar plaats en wordt dit jaar van 2 t/m 4 oktober gehouden in Bogota, Colombia. Tijdens de drie beursdagen zijn er meer dan 16 landen aanwezig om hun producten te presenteren.

De belangrijkste exposanten, die aanwezig zijn, zijn internationale bloementelers, leveranciers van teeltproducten, dienstverleners, veredelaars en alle belangrijke spelers binnen de bloemensector.

Bijna drie maanden voordat het evenement plaatsvindt, is het al bijna uitverkocht. Dit betekent dat meer dan 300 bedrijven in de bloemensector klaar staan om hun producten tijdens het evenement te presenteren.

76% van het exposantengebied zal bestaan uit bloementelers en veredelaars en op de overgebleven 24% vinden bezoekers overige materialen, diensten en de nieuwste trends binnen de keten.

Bezoekers van over de hele wereld kunnen zich verheugen op:

  • een grote diversiteit en kwaliteit van bloemen uit verschillende delen van de wereld.
  • Bloementelers die zich richten op economische, sociale en milieuduurzaamheid.
  • Alle onderdelen van de bloemenketen onder één dak.
  • Meerdere ruimten om te netwerken met belangrijke spelers binnen de wereldwijde bloemensector.
  • Rondleidingen bij bloementelers om zelf te ervaren hoe en waar Colombiaanse bloemen worden geteeld.

Waarom Colombia?
Al meer dan 50 jaar levert Colombia een groot variëteit aan verse snijbloemen aan meer dan 100 landen, telers, leveranciers en logistieke voorzieningen. Colombia heeft hoge kwaliteitsnormen opgebouwd en is een betrouwbare leverancier geworden.

Om het jaar
De Proflora wordt om het jaar gehouden. De vorige editie van het evenement was in 2017 en FloralDaily.com was hierbij aanwezig om een fotoreportage van het evenement te maken. Klik hier om deze fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie:
Proflora
www.proflora.org.co

Publicatiedatum: