Westlandse bloemen bij paardenevenement in Duitsland

De Cross Country Days-Military in Ostbevern (D) werd dit jaar wederom opgefleurd met Westlandse lelies, aangeboden door Van den Bos Flowerbulbs B.V. De winnaar van het concours, Antonia Goldberg met paard Rosalie kreeg een Westlands boeket uit handen van Westlands gemeenteraadslid Cor van der Mark (CDA) uit De Lier, samen met Baron Karl Hubertus von Beverfoerde, de organisator van het evenement.


Van links naar rechts: Antonia Goldberg met paard Rosalie en raadslid gemeente Westland, Cor van der Mark en Baron Hubertus von Beverfoerde,

Het internationale paardenevenement is een jaarlijks terugkerend 2-daags evenement, dat wordt ondersteund door de Westlandse Marleen van Giesen, die zich enkele jaren geleden in Duitsland heeft gevestigd. Zij zorgt er elk jaar weer voor dat verschillende Westlandse versproducten aan een groot Duits publiek worden getoond.

Het evenement bestaat sinds 2008 en vindt elk jaar plaats op een landgoed in Ostbevern (D). De eerste dag wordt altijd gereserveerd voor dressuur en springen en op de tweede dag vindt de Cross Country-Military plaats, de grootste publiekstrekker. Het evenement trekt internationale ruiters en publiek uit alle werelddelen. Er waren zelfs ruiters uit Amerika en Japan. Volgens Marleen van Giesen, wordt het evenement in 2020 naar een nog hoger niveau getild.

bron: Bureau Enthoven


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven