TV tuinman Rob Verlinden opent Open Kwekerijdag 2019

Al vele jaren is hij te zien in zijn eigen tuinprogramma’s op TV en op 15 juni is Rob Verlinden aanwezig om de opening te verrichten van de Open Kwekerijdag 2019. Om 9.30 uur vindt deze officiële opening plaats bij de Jong Plant, Alfensvaart 11 te Boskoop. Rob gaat uiteraard iets met groen doen en geeft hiermee ook de kick off voor een nieuw project:  de roadshow Mobiele Tuinen ‘from Boskoop’. In de tv uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing van zaterdag 8 juni geeft hij alvast een voorproefje van de Open Kwekerijdag 2019.


Rob Verlinden maakt TV opname voor Open Kwekerijdag 2019

Kick off roadshow de Mobiele Tuinen ‘from Boskoop’
De inwoners van Alphen aan den Rijn en omstreken kennis laten maken met de sierteelt in de regio Boskoop, het vakmanschap dat daarbij komt kijken en het belang van groen voor de leefomgeving: dat is het doel van het nieuwe project de Mobiele Tuinen ‘from Boskoop’ Het is een mobiele expositie van tuinen, tuinmaterialen, planten en tuinarchitectuur die naar de mensen toe komt. De expositie wordt neergezet bij evenementen die een groot publiek trekken. Bij de Open Kwekerijdag is de Kick off en kan iedereen kennis maken met het Boskoopse product.

Nieuw; het Carrièreplein
Nieuw dit jaar is ons Carrièreplein. Bianca de Jong, kwekersdochter, werkzaam bij Groen-Direct  en actief binnen de Open Kwekerijdag organiseert dit initiatief waar kwekers, werkzoekenden, opleiders en leerlingen bij elkaar komen. Nieuwe mensen zijn belangrijk om een sector draaiende en toekomstbestendig te houden en vele boomkwekers  zijn op zoek  naar medewerkers in de diverse functies: van teeltbegeleiding, inkoper/verkoper, techniek,  tot zaterdagkracht en stageplek. Heeft u een vacature voor dit Carrièreplein, neem dan contact op met Bianca email bianca@groen-direkt.nl

De bedrijven die hun deuren openen zijn; Klimplantenspecialist van der Starre, Hortensiaspecialist de Jong plant, potcultuurbedrijf W.T.M. de Boer, Kweker van Hebe, lavendula, Calluna, Erica en coniferen Robert Wijsman en  specialist water- en elektrotechniek Mastop Totaaltechniek. De bedrijven worden verder aangevuld met toeleveranciers, adviseurs en sectorondersteuners

De Open Kwekerijdag wordt gehouden op zaterdag 15 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur aan de Alfensvaart te Boskoop. Het is een gratis uitje voor het hele gezin en kom vooral op de fiets.

Voor meer informatie kijkt u op www.openkwekerijdag.nl 

bron: Stichting Open Kwekerijdag Greenport Boskoop 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven