Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van der Wilt Gerbera’s maakt balans op

Vijf maanden na de tornado

Vandaag is het precies vijf maanden geleden dat er een tornado over de kas van Van der Wilt Grebera's trok. Vanwege de extreme schade en de winter die eraan kwam, is toen vrij snel besloten om de gehele teelt te ruimen. Zo kon er optimaal gewerkt worden aan het herstel van de kas.

Dat was hard nodig want er moest veel gedaan worden. Inmiddels is men echter een eind op weg naar een functionele kas en worden de laatste werkzaamheden door de verschillende toeleveranciers afgerond.

"In de eerste maanden was het voor ons moeilijk om te zien dat alles goed zou komen maar al snel werden we steeds positiever", zo meldt de kweker in een persberichtje. "Wij hebben de laatste weken gebruikt om de puntjes op de i te zetten qua onderhoud, opruimen & schilderen en nu maken we ons op voor de start van een nieuwe teelt. Vorige week zijn we begonnen met het nat maken van de ruim 180.000 steenwolpotten. De eerste planten komen in week 22 en in week 24 en we hopen dat de kas dan weer vol staat."

"We hebben een leuk en kleurrijk assortiment kunnen samenstellen waar we in augustus de eerste bloemen van gaan plukken. We kijken er naar uit om weer een volle kas met gerbera’s te hebben."

 

Voor meer informatie:
Van der Wilt Gerbera’s
Tuinderslaan 12
3641 PZ Mijdrecht
www.vanderwiltgerberas.nl

Publicatiedatum: