Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Studenten op bezoek bij Japanse tuinbouwbedrijven

Woensdag 17 april vertrokken 5 leerlingen van de Hortitechnics & Management (voormalig tuinbouw) opleiding van MBO Westland voor een studiereis door Japan. Twee weken lang bezoeken deze 16-jarigen een breed scala aan Japanse tuinbouwbedrijven, de veiling en een proefstation.

Ook overnachten deze leerlingen twee dagen bij gezinnen thuis. In een land waar nog nauwelijks Engels gesproken wordt, is dit een unieke kennismaking met een geheel andere cultuur.

“Een reis die we al voor de zesde keer organiseren, een echt leerzaam onderdeel van onze internationaal georiënteerde opleiding,” aldus Henk van der Sar docent van MBO Westland.

Directeur van Decorum Raymond Hedges: "Veel leden van Decorum ondernemen internationaal en vliegen de hele wereld over voor de beste soorten bloemen en planten. Ook productie in het buitenland is heel gebruikelijk geworden. We vinden het belangrijk dat deze jongeren kennismaken met cultuurverschillen. En met name wat men nodig heeft om cultuurverschillen te overbruggen. We hopen dat deze ervaring hen helpt om in de toekomst gemakkelijker te reizen." 

Voor meer informatie:
Decorum Company
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com

Publicatiedatum: