Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nature’s Chance kokos pot

Argos Packaging introduceert duurzaam alternatief voor plastic potten

Met Nature’s Chance introduceert Argos Packaging een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor plastic potten. De kokos pot, gemaakt van kokos restmateriaal, is volledig biologisch afbreekbaar, multi-inzetbaar en geschikt om in te kweken.

De sector vraagt steeds vaker om duurzame verpakkingsoplossingen en steeds vaker is het zelfs een eis. Traditioneel wordt gebruik gemaakt van plastic potten. En juist om plastic is tegenwoordig zoveel te doen. Met de toevoeging van de Nature’s Chance kokos pot breidt Argos Packaging het assortiment duurzame verpakkingen verder uit.

Gemaakt van kokos restmateriaal is de Nature’s Chance  pot volledig biologisch afbreekbaar. Samen met een natuurlijke latex worden de kokosvezels tot potten geperst. Een groot voordeel van de pot is dat er gewoon in gekweekt kan worden. De Nature’s Chance potten breken volledig af als deze in de natuur terecht komen of in potgrond gezet worden. Het uiterlijk van de pot zorgt er voor dat deze rechtstreeks in ieder huishouden te plaatsen is. Een sierpot is niet meer nodig.  

“Wij zoeken actief naar innovatieve oplossingen in de markt. Met Nature’s Chance hebben we zo’n oplossing gevonden. We zijn dan ook trots dat wij dit product exclusief in de markt mogen zetten,” aldus Lars Zwinkels, accountmanager sierteelt van Argos Packaging.

Voor meer informatie:
Argos Packaging
T: 0174-638414
E: sierteelt@argos.nu
www.natureschance.nl
www.argos.nu

Publicatiedatum: