Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Grondstofbesparende producten voor de commerciële tuinbouw

Pöppelmann breidt serie van compleet recyclebare plantenpotten uit

Pöppelmann blue is een initiatief van de Pöppelmann Group die zich richt op een gesloten materiaalcyclus. Vorig jaar presenteerde Pöppelmann Teku volledig recyclebare plantenpotten. Dit jaar werd een uitgebreid assortiment voor de commerciële tuinbouw geproduceerd. 

Pöppelmann heeft ook veel gewone plantenpotten in het assortiment. De potten van gerecycled materiaal heten "Recycling Blue" en worden van Pöppelmann PCR gemaakt. Na gebruik kunnen de potten bij het recyclebare afval gegooid worden om opnieuw verwerkt te worden. 

Bespaar grondstoffen door 100% te recyclen
Met Pöppelmann blue maakt de Pöppelmann Group spaarzaam gebruik van grondstoffen. Met dit systeem wil het bedrijf een geïntegreerde circulaire economie bewerkstelligen. 

Uitstekend en gecertificeerd
De gerecyclede potten hebben verschillende prijzen gewonnen en hebben verschillende typen certificering: het Blue Angel milieulabel, het RAL kwaliteitslabel en het Institut cyclos-HTP label.

Voor meer informatie: www.poeppelmann.com 

 

Publicatiedatum: