Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Certificaat bedrijfskunde in de tuinbouw

Tuinbouwondernemers in Bommelerwaard gediplomeerd

Afgelopen donderdag 14 maart hebben 16 tuinbouwondernemers uit met name de Bommelerwaard hun certificaat bedrijfskunde voor de tuinbouw in ontvangst genomen.

Dit opleidingstraject uitgevoerd door HAS Hogeschool is geïnitieerd door diverse partners uit de sector te weten Goesten en Opdam, Rabobank Altena-Bommelerwaard, Fidus advies en mede mogelijk gemaakt door het programma ‘Leren en innoveren in de (glas)tuinbouw’ van de provincie Gelderland. Het programma was succesvol en er start een nieuwe groep in september 2019.

Ondernemers geven aan dat het ze even uit de dagelijkse praktijk haalt om op gezette momenten na te denken over de toekomst van het bedrijf. Dit is belangrijk geven de ondernemers aan om een duurzaam, toekomstbestendig bedrijf te realiseren. “Ondernemen zoals de generatie(s) gedaan hebben heeft veel opgeleverd maar ik wil mijn eigen weg bewandelen, mijn eigen keuzes maken en mijn eigen passie volgen. Hier heb ik hulp bij nodig. Deze opleiding heeft mij de inzichten gegeven. Het bijbehorend assessment, samen met de lessen heeft mij doen besluiten om ook na deze opleiding verder te gaan met een individuele coach om mijn bedrijf en mezelf verder te ontwikkelen.”

De diploma-uitreiking werd bijgewoond door (gast)docenten en partners en vertegenwoordigers van de opleiding. 

Dit was de 1e cursus in de Bommelerwaard met enkele aanpassingen aan het programma start met een nieuwe groep in september 2019 een 2e cursus.

Voor meer informatie:
www.haskennistransfer.nl 
(088) 890 37 74

Publicatiedatum: