Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thema-avond bollenteelt over certificering: nut of noodzaak?

Woensdag 13 februari vanaf 20.00 uur houden de KAVB-kringen Flevoland, Noord & Oost Nederland, West-Friesland en Kennemerland, studiegroep waterbroei en Anthos een thema-avond over het nut en de noodzaak van certificering in de bloembollenteelt bij Hotel Emmeloord van der Valk aan het Hooiveld 9.

Centraal staat de vraag: waarom wel certificeren of juist niet? De organisatie hoopt dat de bezoekers na deze avond hier een goed inzicht in hebben voor hun eigen bedrijf en een goede keuze hierin kunnen maken.

Het programma is gegoten in de vorm van een Lagerhuis debat met pitches en stellingen van AndrĂ© Hoogendijk van de KAVB, Henk Westerhof  van Anthos, Raymond Scheepens van MPS en Paul van Egdom van Lily Company. Aansluitend is er een netwerkborrel.

De thema-avond volgt op de leliedag, die ook op 13 februari bij Van der Valk Emmeloord wordt gehouden. Voor wie overdag aanwezig is bij de leliedag is er de mogelijkheid een keuzemenu te nuttigen.

Aanmelden voor de thema-avond en/of het keuzemenu graag via maljaars@kavb.nl

Publicatiedatum: