Christmasworld 2019 verwelkomde 45.304 professionele bezoekers uit 123 landen

Vorige maand werd van 25-29 januari het evenement Christmasworld gehouden in Frankfurt am Main. Dit is één van de belangrijkste platforms voor bedrijven die seizoensdecoratie en seizoensproducten aanbieden. Bij het evenement waren 45.304 professionele bezoekers uit 123 landen aanwezig, waaronder 16.100 uit Duitsland. In totaal waren bij het evenement 1089 bedrijven uit 45 landen aanwezig.

Ook dit jaar was het evenement weer een succes. Van de bezoekers, waarvan 67% een belangrijke rol speelde bij de inkoop van producten, zei 95% tevreden te zijn over de doelen die ze bereikt hadden tijdens het evenement (betreffende het opdoen van nieuwe connecties met bedrijven, nieuwe producten en klantenondersteuning).

Klik hier voor de video van Christmasworld 2019

Ook dit jaar vond de Floradecora weer plaats in het hart van  Christmasworld, in Galleria 0. Deze expositie heeft als doel om de link tussen hardware en bloemen te zijn. Dit werd dit jaar gedaan door middel van verschillende verkoopconcepten op de nieuwe Retail Boulevard. We waren vorige maand bij Christmasworld aanwezig om een fotoreportage te maken.


Van boven links, kloksgewijs: Auke Heins en Caroline Janknegt van Royal FloraHolland; Sonja Dümmen van Dümmen Orange, Caroline Haakman van Barendsen en Michael Bosch van Bosch Plants. 

Klik hier om alle foto's te bekijken

Voor meer informatie:
Christmasworld
www.christmasworld.messefrankfurt.com 

Floradecora
https://christmasworld.messefrankfurt.com/frankfurt/en/programme-events/floradecora.html 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven