Showtab biedt promotionele mogelijkheden

De Showtab is een innovatieve oplossing van Bandall die goed samen gaat met het 'Branding by Banding' concept van Bandall en Specialist Printer Max. Aarts. De Branding by Branding verzegeling en labels winnen aan populariteit en voorzien één of meerdere producten van een geprint label van papier of folie. Het label kan eenvoudig verlengd worden zodat meer (merk)informatie of details toegevoegd kunnen worden. De Showtab print, verzegelt, en labelt producten in één keer en biedt extra ruimte voor promoties, EAN en QR codes.

Duurzaam
Het motief achter de Showtab is om alternatieven voor plastic tasjes, zelfklevende labels en andere verpakkingen binnen de AGF-sector te bieden. De Showtab wordt gemaakt van ecovriendelijke materialen, zoals biologisch afbreekbaar, recyclebaar en composteerbaar papier en folie. Dankzij Bandall’s Ultra Clean Seal (UCS) zijn bovendien geen zelfklevende labels meer nodig. Het papier dat gebruikt wordt, is FSC- gekeurd en de labels die direct op de producten worden aangebracht en worden beschreven met veilige soorten inkt.

De labels en de Showtab worden van hetzelfde materiaal gemaakt en kunnen in kleur worden afgedrukt. Ook kan de lengte én in de breedte van het materiaal naar wens geprint worden.

De samenwerkingspartner van Branding by Banding, Specialist Printer Max. Aarts, garandeert een prachtig ontwerp, gecombineerd met 10 kleuren (digitale) printopties. Bandall heeft bijna 30 jaar ervaring in het produceren van innovatieve en betrouwbare labeling.

Voor meer informatie:
Branding by Banding
Tel: +31 (0) 85 27 35 840
E-mail: info@brandingbybanding.com  
www.brandingbybanding.com 
www.bandall.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven