Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Qualily’s presenteert eigen verpakking Florist Box

Qualily lanceert vandaag haar nieuwe Florist Box. In deze ELV 15 doos zijn de lelies van Qualily ook in de doos gemakkelijk herkenbaar voor de groothandel en haar klanten: de bloemist. De Florist Box is vanaf nu beschikbaar via Qualily's webshop. De lancering wordt gevierd met een leuke winactie voor de handel.

Transport van lelies in dozen komt steeds vaker voor, zeker als het gaat om lange afstanden per vliegtransport. Raymond Vijverberg, mede-eigenaar Qualily, vertelt: "We merken dat de markt ons merk en bijbehorende merkbelofte van hoge kwaliteit waarderen. Voorheen was ons merk niet zichtbaar in de standaard dozen die werden gebruikt. Daar komt nu verandering in met onze eigen Florist Box. Zo zijn we goed herkenbaar en weten groothandels en de bloemisten die bij hen inkopen in één oogopslag dat ze met onze kwaliteitslelies te maken hebben."

"We verpakken onze lelies naar wens van de klant op onze eigen distributiehub op Royal FloraHolland. Vanaf hier kunnen we de handel snel beleveren van een prachtig product verpakt op maat, wat de doorlooptijd flink verkort."

Kans op een proeverij
Speciaal voor de handel organiseert Qualily een leuke winactie ter ere van de lancering. Bestel vóór vrijdag 19 april een Florist Box via Qualily's webshop en maak kans op een mooie prijs. Ontvang jij de doos met de gouden strik? Dan win je een compleet verzorgde proeverij naar keuze voor jou en je collega's in de kas van Qualily. De winnaar wordt 19 april bekend gemaakt mag kiezen tussen een bier-, wijn- of theeproeverij. De box is per direct te bestellen via Floriday en Greenmaster.

Voor meer informatie:
Qualily
Heulweg 33a
2295 KA Kwintsheul
info@qualily.nl
https://qualily.nl/

Publicatiedatum: