Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bode Packaging kondigt aankoop nieuwe locatie in Zwijndrecht aan

Bode Packaging, specialist in houten maatwerkverpakkingen en verpakkingsdiensten, heeft een nieuwe locatie in Zwijndrecht aangekocht. Deze locatie zal binnenkort worden gebouwd en heeft een oppervlakte van 8000 m².

Uitbreiding van capaciteiten en diensten
De nieuwe locatie zal niet alleen meer ruimte bieden, maar ook de mogelijkheid om productiecapaciteit te vergroten. Bode Packaging levert een breed scala aan houten maatwerk verpakkingen, waaronder kisten, kratten, vloeren en transportzadels. Met de extra ruimte kunnen ze meer klanten voorzien van verpakkingsoplossingen. Naast verpakkingsproducten bieden ze ook andere diensten aan, zoals verpakken en het lashen en securen van goederen. De nieuwe locatie van Bode zal zich aan het water bevinden en is voorzien van een kade zodat de logistieke handelingen geoptimaliseerd kunnen worden.

Een strategische investering in de toekomst
"De aankoop van deze nieuwe locatie is een strategische stap vooruit voor ons bedrijf," zegt Frenk Snoeck, General Manager van Bode Packaging. "Op de nieuwe locatie verkrijgen wij extra ruimte en kunnen wij moderne faciliteiten aanbrengen en toepassen. Hierdoor zijn wij in staat nog beter in te spelen op de vraag van de klant. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze uitbreiding ons biedt." zegt Mark Leemberg, Operationeel Manager van Bode Packaging.

De bouw van de nieuwe locatie zal binnenkort van start gaan.

Voor meer informatie:
BODE Industriële Verpakkingen
+31 6 393 232 00
[email protected]
www.bodepackaging.nl

Publicatiedatum: