Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe verpakking voor Klaver Flowers

Klaver Flowers kondigt de overgang aan naar een vernieuwde verpakking voor het complete bloemenassortiment. Met deze verandering wil Klaver Flowers de merkidentiteit te versterken.

Vanaf nu wordt het aanbod Lilium (OT's, Orientals: enkel- en dubbelbloemig), Gypsophila, Limonium, Craspedia en Lepidium geleverd in de nieuwe verpakking. De overgang van hoezen van het Lilium-assortiment vindt geleidelijk plaats om een soepele en efficiënte overstap te garanderen en plasticverspilling te minimaliseren. Het streven is om medio 2025 alle bloemen uniform te verpakken in de nieuwe stijl. De verpakking is gemaakt van gerecycled plastic en is recyclebaar. Het ontwerp heeft een heldere witte kleur met een gouden opdruk.


foto: Klaver Flowers

Versterking van merkidentiteit
De introductie van nieuwe verpakkingen is onderdeel van de zet van Klaver Flowers om het volledige assortiment onder één merknaam - Klaver Flowers - te presenteren. "Bij Klaver Flowers streven we altijd naar perfectie en continue verbetering," zegt Gert-Jan Klaver, algemeen directeur. "Ons doel is om onze klanten de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden. Naast onze prachtige lelies telen we ook Gypsophila en Limonium, en we verkennen met succes het marktpotentieel van nieuwe bloemen zoals Craspedia en Lepidium. Bij Klaver Flowers doen we alles met zorg en streven we naar het allerbeste!"

Over Klaver Flowers
Klaver Flowers is al meer dan 50 jaar een vertrouwde naam in de bloemenbranche, gewaardeerd om de toewijding aan kwaliteit en innovatie. Het bedrijf biedt een breed assortiment bloemen, waaronder Lilium (OT's, Orientals; enkel- en dubbelbloemig), Gypsophila, Limonium, Craspedia en Lepidium met een focus op duurzamer ondernemen en uitstekende klantenservice.

Voor meer informatie:
Klaver Flowers
0725710433
[email protected]
www.klaverflowers.com

Publicatiedatum: