Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
donderdag 17 en vrijdag 18 januari

Kleurrijke bloeiproef bij Deliflor Chrysanten in de startblokken

Op donderdag 17 en vrijdag 18 januari zijn telers en handelaren weer welkom op de jaarlijks terugkerende bloeiproeven van Deliflor. Het thema is dit jaar DeliAqua. De hele hal wordt omgetoverd tot een complete onderwaterwereld en men laat zich inspireren door de kleuren die je onder water ziet in het koraalrif en de vissen. Die kleuren zie je in de bloeiproeven terug.

In de bloeiproef staan diverse nieuwe soorten die binnenkort op de markt verschijnen. Een daarvan is de Yin Yang Cream, het crèmekleurige zusje van de bekende witte Santini met een zwart hartje. Ook is er een gele variant te zien van de troschrysant Abbey: de Abbey Yellow. De Sorbet serie wordt binnenkort aangevuld met een gele en roze variant, Sorbet Banana en Sorbet Berry, naast de al bekende Sorbet Vanilla. Verder is nieuw te zien Petticoat, een bijzondere wit roze troschrysant met karakteristieke roze streepjes op de bloemblaadjes. Tot slot wordt er veel verwacht van een nieuwe witte troschrysant: Bride. 

Sommige rassen die al op de markt zijn, krijgen tijdens de bloeiproef extra aandacht. Dat zijn MagnumYellow, Baveno, Baveno White, Aristotle, Falcon, Fenix en Pimento Orange.

De DeliAqua bloeiproef is te bezoeken op donderdag 17 en vrijdag 18 januari vanaf 10.00 uur bij Deliflor Chrysanten, Korte Kruisweg 163 in Maasdijk. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.


Voor meer informatie:
Deliflor Chrysanten
www.deliflor.nl
Publicatiedatum: