Van den Berg Gerbera

Beste waterkwaliteit beloond met prijs

Water in de tuinbouw is van enorm belang. Dat weten ze ook bij Roam Technology, producent en leverancier van de Huwa-San producten. Met de gestabiliseerde waterstofperoxide worden watersystemen grondig gereinigd. Om het belang van zuiver water nog maar eens te benadrukken, zijn onlangs de twee klanten met het zuiverste water in de zon gezet met de Huwa-San Waterkwaliteit Cup. In de groenten ging de prijs naar Van den Berg Gerbera .

"De prijs draait erom dat we in zowel de groenten als de sierteelt de klant in de bloemen zetten die de beste waterkwaliteit binnen zijn segment heeft. We hebben daarbij rekening gehouden met een aantal parameters, zoals waterzuiverheid, percentage uitval en teeltresultaten", legt het team van Roam Technology uit. 

Zoals gezegd ging de prijs in de sierteelt naar Van den Berg Gerbera. In de groenten werd D.T. Van Noord Tomaten in de bloemen gezet vanwege hun uitmuntende waterkwaliteit.

Dat ze bij Roam Technology alles van zuiver water weten, is te danken aan hun Huwa-San producten. De met zilver gestabiliseerd waterstofperoxide kan gebruikt worden bij het ontsmetten van kasopstanden en silo's. Ook tijdens de teelt kan het gebruikt worden om het irrigatiesysteem biofilmvrij te houden en de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. 

Ontmoet Roam Technology volgende week op de HortiContact op stand A117. 

Voor meer informatie:
Roam Technology NV
Geleenlaan 24
3600 Genk
Tel: +32 89 44 00 42
Email: info@roamtechnology.com
www.roamtechnology.com/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven