HortiContact: Klaar voor de start!

Tholen - Meer dan 500 stands zijn er opgebouwd, de beursbemanning staat klaar, de folders liggen keurig recht en de koffie is inmiddels gezet. Om 13:00 uur gaan de deuren open en gaat de zestiende HortiContact beginnen. 

 
 
Zestiende editie
De beurs, voorheen bekend als de TuinbouwRelatiedagen Gorinchem, is de belangrijkste relatiebeurs voor de Nederlandse glastuinbouw en weet elk jaar de Evenementenhal weer flink te vullen. De afgelopen jaren neemt het aantal buitenlandse standhouders gestaag toe en ook dit jaar zijn er weer nieuwelingen te zien. Zo is de Amerikaanse LED-leverancier Fluence Bioengineering voor het eerst in Gorinchem te vinden. Ook het team van het Finse Novarbo reist af naar Gorinchem. 
 
Waar vorig jaar ook waterbehandeling hoog op de agenda stond, is dit jaar naar verwachting (LED)-belichting een belangrijk onderwerp. Met de verschuivingen en toenemende concurrentie in de sector is er ook genoeg aan de hand. Verder zullen spelers in arbeid genoeg te delen hebben, aangezien ook de beschikbaarheid van werknemers in de tuinbouw een belangrijk onderwerp is dit jaar.
 
Kom langs! 
De Horticontact publiceerde zelf deze innovatielijst en wij gaan ons best doen om ze allemaal na te lopen. En dat niet alleen - ook de andere 400 stands proberen we op de foto te zetten. Zelf staan we op stand G112 klaar met het Handboek Kasgroenten, de Greenhouse Guide en natuurlijk gewoon een kopje koffie en een praatje.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven