HortiContact: tweede dag gezellig druk

Tholen – Volle paden en gezellige drukte gisteren op de HortiContact -een prima beursdag. Dat betekent ook dat de beurs alweer over de helft is. De woensdag, traditioneel ook de drukste dag, kwam geleidelijk op gang en vooral tussen 16.00-19.00 liepen de stands en gangpaden goed vol. Ook vandaag zal het rond die tijd weer tijd zijn voor een gezellige borrel en een goed gesprek.

Dat kan wederom ook weer bij ons in stand G112, maar grote kans dat je ons ook weer voorbij ziet flitsen met een camera. Sta je er nog niet op? Dan komen wij daar vandaag nog verandering in brengen!

Jelle Blom, Núbia Ramos en Pieter Mulder van Endesa dat dit jaar viert dat het energiebedrijf tien jaar actief is in Nederland.

Vorige week nog in Berlijn, maar nu in Gorinchem om niet alleen het weegsysteem aan de Nederlandse telers te tonen, maar ook meteen de 31e verjaardag van Joost van Rooij te vieren (gisteren precies tien jaar geleden). In het midden Olga Sholomova, rechts Eliezer Adania.

Simon Bremer van Bioline biedt met Tricholine een oplossing aan voor Tuta Absoluta, Turkse mot en Duponchelia fovealis. In een dispenser zitten 2500 sluipwespen.

Ton ten Haaf en Pepijn Looijaard, Dutch Lighting Innovations.

Spelletjes

Opvallend is dat het aantal hostessen op de beurs geleidelijk afneemt. Met het oog op het moderniseren van de tuinbouw, het aantrekken van jongeren en vrouwen naar de kassen en het verbeteren van het imago van de sector lijkt het concept langzaam te verdwijnen. Maar niet al het klassieke beursvermaak is de deur uit gedaan - op de HortiContact gebeurt genoeg. 

Een carrièrerad bij Areas Agree met op de foto: Martijn Haas, Lucy van Rijswijk en Laura de Veer.

Naast zwaveltabletten en klimaatbeheersingsoplossingen kun je bij Nivola ook komen darten. Een niet nader te noemen redacteur van Groentennieuws wist één triple 20 te raken, wie raakt er meer? Op de foto: Marion Lestraden, Matthijs Caspers, Lucienne Lestraden en Merijn Hesmerg.

Tafelvoetbal bij BoekestijnKester en Partners met op de foto Mariska Hilgevoord, Luuk Kester en Elianne Korff.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven