Boomkwekers uit Euregio presenteren assortiment bij Garden Plant, 20-21 januari

Nieuwe editie TreeVention in de startblokken

Boomkwekers uit de Euregio organiseren gezamenlijk de vakbeurs TreeVention op 20 en 21 januari 2019. Op dit complete evenement presenteren kwekers zich in een stand en organiseert Garden Plant een orderbeurs met meer dan 1250 verschillende partijen tuinplanten.
TreeVention wordt bezocht door een brede doelgroep. In- en verkopers van tuinplanten en boomkwekerij artikelen zoals handelaren, groothandelaren, tuincentrumeigenaren, hoveniers, tuinaanleggers, kwekers, bloemisten en overige branchegenoten bezoeken TreeVention. Het aanbod is zowel gericht op de zelfstandige ondernemer als ook op de grotere ketens. Mede door de ligging zal TreeVention een internationaal publiek trekken.

De Euregio is het grootste aaneengesloten productiegebied voor boomteelt in de wereld, met als kenmerk het brede en diepe assortiment dat er wordt geproduceerd. Op TreeVention treffen bezoekers dit complete aanbod op één beurs.

Op de maandagavond van TreeVention wordt er themabijeenkomst georganiseerd. Vier sprekers praten bezoekers bij over onderwerpen als zuiveringsplicht, plantenpaspoort, de nieuwe verpakkingswet VerpackG en duurzaam ondernemen. Aanmelden kan via info@treevention.eu

Vanzelfsprekend worden bezoekers van TreeVention met de voor de Euregio welbekende gastvrijheid ontvangen. Bezoekers hebben geen kaarten nodig, de entree is gratis. Ook parkeren is gratis en alle bezoekers worden op een hapje en drankje getrakteerd.

Openingstijden: Zondag 20 januari 09.00 – 15.00 uur Maandag 21 januari 08.00 – 19.00 uur

Locatie Flora Trade Parc Venlo Hollandlaan 23 5928 RX Venlo

Meer informatie is ook te lezen op www.treevention.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven