Special Orchids neemt Meewisse Orchids over

John en Wim Bos van Special Orchids hebben per 1 januari jl. Meewisse Orchids overgenomen, een kwekerij gespecialiseerd in de teelt van snij-Cymbidiums in de zomerperiode. Hierdoor kunnen klanten nu echt jaarrond bestellen bij Special Orchids.  

Sylvia en Marcel Meewisse (l) hebben de kwekerij per 1 januari jl. overgedragen aan Wim (r) en John Bos van Special Orchids.

“Het zijn bijzonder mooie en kwalitatief hoogwaardige soorten die Marcel Meewisse tot op heden onder de naam ‘Oriental Summer’ op de markt bracht. Grootbloemige snij-Cymbidiums in frisse zomerse kleuren. We zijn erg blij dat dit assortiment nu tot dat van Special Orchids behoort”, aldus Wim Bos. “De kwekerij van twee hectare in Lepelstraat is er helemaal op ingericht om al vanaf juli tot en met oktober te oogsten.”

Jaarrond kwaliteit
Sinds de overname van kwekerij Celine Colours in 2017 beleverde Special Orchids haar klanten al nagenoeg jaarrond. Nu ook de kwekerij van Meewisse Orchids is overgenomen kunnen klanten ook buiten het traditionele seizoen bestellen. Special Orchids groeit met deze overname van vier naar vijf teeltlocaties.

Voor meer informatie:
Special Orchids
Anthony Lionweg 3
2661 DT Bergschenhoek
M +31 (0) 6 462 62 520 (Wim Bos)
E: sales@specialorchids.com
www.specialorchids.nl


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven