31 januari 2019

Netwerkevent in Rotterdam voor jonge kwekers

Op donderdag 31 januari 2019 vindt een nieuwe editie van het jongeren netwerkevent plaats. Jonge kwekers van Royal FloraHolland kunnen zich hiervoor opgeven. Het netwerkevent wordt gehouden op Cruiseschip De SS Rotterdam.

Succesverhaal Rotterdam ter inspiratie
Tijdens het jongerenevent vertelt Kim Heinen van Rotterdam Partners hoe zij Rotterdam op de kaart hebben gezet. Geïnspireerd door het succesverhaal van Rotterdam gaan we met elkaar in gesprek over marketing en hoe jongeren de sierteeltsector kunnen promoten.

Aan de slag met Bloemen Bureau Holland
Dennis van der Lubbe van Bloemen Bureau Holland is tijdens het event aanwezig en presenteert een case waarover de jonge kwekers met elkaar in discussie gaan. De case wordt in groepen uitgewerkt aan de hand van inspirerende workshops. Aan het eind van de dag presenteren de jonge kwekers hun ideeën aan elkaar en Bloemen Bureau Holland.

Aanmelden netwerkevent
Het event start op 31 januari 2019 om 16.00 uur. We sluiten af met een borrel en uitzicht over de haven van Rotterdam. Aanmelden kan via deze link.

Jongerenteam
Het jongerenteam van Royal FloraHolland bestaat uit jongeren (35 jaar of jonger) die lid zijn van Royal FloraHolland en/of toekomstig aanvoerder zijn, en actief meepraten over de toekomst van de coöperatie. Meer informatie daarover vind je hier.

Bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven