Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Livium schilderij brengt €3.000,- op voor de Hartstichting

Het kunstwerk van Livium, dat gemaakt is tijdens de Royal FloraHollandTrade Fair, is woensdag 19 december uitgereikt aan Lex Vollebregt van OZ Planten in Aalsmeer. Toen de verf nog nat was, bracht hij samen met zijn Zweedse klant, Blomsterlandet, een bezoek aan de stand van Stolk Brothers. Het kunstwerk sprak zo tot de verbeelding dat Blomsterlandet direct interesse toonde om het schilderij over te nemen.

Als tegenprestatie maken OZ Planten en Blomsterlandet samen het royale bedrag van €3.000,- over aan de Hartstichting. De Nederlandse anthuriumtelers zijn ambassadeur voor de Hartstichting, dus het goede doel voor de actie was snel duidelijk.

Livium is een noviteit in het potanthurium assortiment uit de verdeling van Anthura. Een schilderes heeft gedurende twee dagen op de Trade Fair twee kunstwerken geschilderd met Livium als model.

Stolk Brothers uit Bergschenhoek teelt Livium en de plant is beschikbaar in de potmaten 14 en 17 cm. “De actie op de beurs was een groot succes”, aldus David Stolk. “Er gebeurde letterlijk en figuurlijk wat op onze stand. De actie met de schilder had aantrekkingskracht op bezoekers en Livium viel enorm in de smaak. Het overtrof onze verwachtingen.”


Voor meer informatie:
Anthura
Stefan de Hoog, Product Manager Anthurium
M: 06-27335863
E: [email protected]
www.anthura.nl

 

Stolk Brothers
Hoeksekade 111a
2661 JL Bergschenhoek
T. +31 (0)10 529 62 22
F. +31 (0)10 529 62 20
E. [email protected]
www.stolkbrothers.nl

Publicatiedatum: