Livium schilderij brengt €3.000,- op voor de Hartstichting

Het kunstwerk van Livium, dat gemaakt is tijdens de Royal FloraHollandTrade Fair, is woensdag 19 december uitgereikt aan Lex Vollebregt van OZ Planten in Aalsmeer. Toen de verf nog nat was, bracht hij samen met zijn Zweedse klant, Blomsterlandet, een bezoek aan de stand van Stolk Brothers. Het kunstwerk sprak zo tot de verbeelding dat Blomsterlandet direct interesse toonde om het schilderij over te nemen.

Als tegenprestatie maken OZ Planten en Blomsterlandet samen het royale bedrag van €3.000,- over aan de Hartstichting. De Nederlandse anthuriumtelers zijn ambassadeur voor de Hartstichting, dus het goede doel voor de actie was snel duidelijk.

Livium is een noviteit in het potanthurium assortiment uit de verdeling van Anthura. Een schilderes heeft gedurende twee dagen op de Trade Fair twee kunstwerken geschilderd met Livium als model.

Stolk Brothers uit Bergschenhoek teelt Livium en de plant is beschikbaar in de potmaten 14 en 17 cm. “De actie op de beurs was een groot succes”, aldus David Stolk. “Er gebeurde letterlijk en figuurlijk wat op onze stand. De actie met de schilder had aantrekkingskracht op bezoekers en Livium viel enorm in de smaak. Het overtrof onze verwachtingen.”


Voor meer informatie:
Anthura
Stefan de Hoog, Product Manager Anthurium
M: 06-27335863
E: sdh@anthura.nl
www.anthura.nl

 

Stolk Brothers
Hoeksekade 111a
2661 JL Bergschenhoek
T. +31 (0)10 529 62 22
F. +31 (0)10 529 62 20
E. info@stolkbrothers.nl
www.stolkbrothers.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven