PanAmerican Seed belooft veel kleur naar IPM Essen te brengen

PanAmerican Seed zal duizenden bezoekers verwelkomen bij de IPM Essen 2019, waar het bedrijf een nieuwe look met veel kleur bij zijn stand zal introduceren. De focus ligt dit jaar op de Pansy Cool Wave en de nieuwe Viola Quicktime. Beide series bestaan uit verse nieuwe kleuren en concepten, waaronder een spectaculair display van een levensgrote bloemenmand die gevuld is met viooltjes. De 55 m2 grote stand van het bedrijf zal gelegen zijn in Hal 2 stand 2B29.

Pansy Cool Wave is op dit moment beschikbaar in 14 kleuren en drie mixen. De planten zijn krachtig en zijn zeer geschikt om prachtige bloemenmanden en -potten mee te vullen. Tijdens de IPM worden onder andere de Cool Wave Strawberry Swirl en Cool Wave Raspberry Swirl geïntroduceerd.

De nieuwe Viola Quicktime serie van PanAmerican Seed, bestaande uit zes verschillende kleuren, zal ook zijn debuut maken tijdens de show. De Quicktime serie bloeit snel en zorgt ervoor dat je de bloemen twee weken later kunt planten en toch in de lente bloeiende viooltjes kunt verzenden. 

Volgens de Europese verkoopleider van PanAmerican Seed European, Jean-François Ignasse, is hun stand tijdens de IPM niet iets dat je wilt missen. "Bij onze stand zal een enorme bloemenmand staan die gevuld is met onze nieuwe prachtige Cool Wave variëteiten. Dit is echt iets heel bijzonders," zegt Ignasse. "Voor onze inzending voor de IPM 2019 Novelties Show hebben we de Viola F1 Frizzle Sizzle Mini Mixture gekozen. Deze variëteit met unieke sierlijke bloemvorm is geweldig voor gebruik in potten of om dicht bij elkaar te planten in een tuin. We zenden ook de Pansy Cool Wave Strawberry Swirl variëteit in voor de wedstrijd. We zijn ervan overtuigd dat deze unieke nieuwe variëteiten de juryleden van de IPM zullen overtuigen."

De IPM 2019 vindt plaats van 22-25 januari 2019 en het verkoopteam van PanAmerican Seed is hierbij aanwezig in Hal 2 stand 2B29.


Voor meer informatie:
PanAmerican Seed
www.panamseed.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven