Syngenta Flowers presenteert Imara op IPM 2019

Imara is een doorbraak in de veredeling van Impatiens walleriana., reden om ervoor te kiezen dit plantje op de IPM Essen in januari breed voor het voetlicht te brengen.

In juli was Imara al het middelpunt in de ‘B&Q Bursting Busy Lizzie’-showtuin bij de RHS Hampton Court Palace Flower Show in Groot-Brittannië. De tuin waarin Imara in grote aantallen was aangeplant, sleepte twee prijzen in de wacht, waaronder Best Show Garden.

De Walleriana proeven van Syngenta Flowers in Noord-Holland.

De lancering dit jaar betekende een welkome terugkeer van Impatiens na de uitbraak van valse meeldauw in 2011. Imara, verklaart Syngenta Flowers, is sterk, veerkrachtig en bestand tegen deze ziekte.

Naast de Imara zxal Syngeta Flowers veel aandacht hebben voor de nieuwe Calliope-lijn. Er zijn vijf verschillende Calliope types in 34 kleuren te zien.

Nieuw in de Syngenta Flowers-presentatie is tot slot het assortiment stadsgroenten en kruiden, dat na de overname van Floranova dit jaar ook deel uitmaakt van het  assortiment. Bezoekers krijgen op de stand alle ins & outs te horen over dit bijzondere assortiment, dat wordt gepresenteerd onder het Vegetalis-merk.

Voor meer informatie:
Syngenta Flowers
https://www.syngentaflowers.eu/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven