Heeringa sluit aan bij Floral Trade Group

Wat begon met een huurovereenkomst tussen Heeringa en Floral Trade Group voor het voormalige Van der Plas-pand op de Rijnsburgse veiling, mondt nu, inmiddels 15 jaar later, uit in een partnerschap.

Men gelooft beide in de toekomstbestendigheid van het Rijnsburgse groothandels- en verwerkingsbedrijf in bloemen en planten. Jack Heeringa: “Daarom besloten we ons aan te sluiten bij Floral Trade Group. We voelen de verantwoordelijkheid voor onze ruim honderd vaste medewerkers en zochten naar een bedrijf met een DNA dat sterk overeenkomt met dat van ons. We hebben baat bij de gezamenlijke sourcing en Floral Trade Group kan ons daarnaast ondersteunen op het gebied van ICT, HR, Marketing, Finance en Logistiek.”

"Met deze stap hebben we er weer een specialist bij,"  aldus Wim van der Plas (CEO Floral Trade Group). ‘’De BV Jack Heeringa dankt haar succes aan een zeer servicegerichte benadering van hun retailklanten. Met deze kennis en ervaring is dit bedrijf een absolute aanwinst voor de groep."

De komende jaren blijft Heeringa de kar trekken. Jack: “We gaan als zelfstandige onderneming verder en blijven inzetten op groei. Onze nieuwe locatie met 15.000m² koel- en verwerkingsruimte, biedt daar nu ook alle mogelijkheden voor."

Heeringa begon vijftien jaar geleden begon met retailboeketten voor het hogere segment. Heeringa levert een compleet retailconcept van mono boeketten, mono+ boeketten, handboeketten en potplanten voornamelijk aan Scandinavië, Duitsland en Oostbloklanden. Het concept is de afgelopen jaren explosief gegroeid.

Floral Trade Group bestaat uit meerdere zelfstandige bedrijven met ieder zijn eigen klantfocus. Geworteld in de tradities van een familiebedrijf levert deze familie van bedrijven een compleet assortiment bloemen, planten en decoratiematerialen aan bloemisten, supermarkten, groothandels, tuincentra en e-tailers. Vanuit de hoofdlocatie in Rijnsburg en vele vestigingen in Europa zetten ruim 700 medewerkers zich dagelijks in om beloften waar te maken en afnemers te ontzorgen.

bron: Floral Trade Group


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven