Sion

Spotlights gericht op Top Model Romanion

Dit jaar is er in Sion's stand op de Royal FloraHolland Trade Fair een speciale hoofdrol weggelegd voor Top Model Romanion. Phalaenopsis Romanion valt op door haar bijzondere diepe paarse kleur, de unieke bloemtekening en haar compacte blad. "Sion heeft tien populaire rassen samengebracht onder de noemer Top Models. Elk van de Top Models heeft zich al jaren bewezen in de markt met name door de schoonheid van de bloem, de kleur, de uitstekende houdbaarheid, het hoge percentage meertak en andere unieke eigenschappen. Met een keus voor een van deze variëteiten zit een kweker altijd goed", weet eigenaar Eric Moor.Upcoming mirror-trend
Sion speelt met haar in het oog springende stand in op de zgn 'upcoming mirror-trend'. Met onder andere manshoge gouden spiegels en andere bijzondere effecten wordt de schoonheid van de Romanion in al haar facetten uitgelicht.

Sion Open
Meer dan 100 variëteiten zijn tien dagen lang bloeiend te zien tijdens Sion Open. Het jaarlijkse open huis van Sion wordt dit jaar gehouden van donderdag 1 november tot en met zaterdag 10 november in het bedrijf aan de Zijtwende 55 in De Lier. Naast de Top Modellen zijn ook de New Arrivals, de aankomende soorten en Test-soorten te bewonderen.

Openingstijden
Sion Open wordt gehouden van donderdag 1 t/m vrijdag 9 november (08.00 - 17.00 uur) en op zaterdag 10 november (tot 12.00 uur). De open dagen zijn alleen bestemd voor kwekers, exporteurs en eindafnemers. Van woensdag 7 t/m vrijdag 9 november neemt Sion ook deel aan de FloraHolland Trade Fair, stand nr. 12.2. Daarnaast zijn kwekers van harte welkom tijdens het Sion Café op vrijdagmiddag 9 november vanaf 15.00 uur op de locatie in De Lier. Aanmelden kan tot 6 november (maartenhuisman@sion.eu ).


Sion Orchids
Zijtwende 55
2678 LS De Lier
T: +31(0)174 67 10 55
F: +31(0)174 67 10 51
E: info@sion.eu
www.sion.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven