Trade Fair Aalsmeer focust op internationale groeikansen

De Trade Fair Aalsmeer is met 20.000 producten en 600 exposanten een van de internationale sierteeltbeurzen met het breedste en diepste assortiment. Kwekers, veredelaars en handelaren presenteren hun noviteiten en hun bijzondere bloemen en planten. Het thema dit jaar is Connect to Global Growth. De Trade Fair Aalsmeer vindt plaats van 7 t/m 9 november.

Het is de 19e keer dat de Trade Fair Aalsmeer plaatsvindt. Dit jaar is de totale beursoppervlakte 25.000 m2. Exposanten zijn dit jaar afkomstig uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Italië, Spanje, Israël, Ethiopië, Taiwan, Japan en de Verenigde Staten. De organisatie verwacht meer dan 16.000 bezoekers uit alle delen van de wereld.

Het thema van de Trade Fair Aalsmeer is dit jaar Connect to Global Growth. De sierteelt is sterk internationaal georiënteerd. In het programma is veel aandacht voor nieuwe handelsroutes en het overbruggen van verschillen in cultuur tussen nieuwe handelspartners. Op de Trade Fair Aalsmeer kunnen bezoekers ook kennismaken met digitale initiatieven in de sierteeltsector.

De Trade Fair Aalsmeer is een initiatief van Royal FloraHolland en vindt plaats op de veilinglocatie Aalsmeer. De openingstijden zijn woensdag 7 november van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag 8 november van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag 9 november van 9.00 tot 15.00 uur.

De Trade Fair Aalsmeer is een vakbeurs en niet toegankelijk voor particulieren. Informatie is te vinden op www.tradefairaalsmeer.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven