Gideon de Jager gastspreker op webinar

Vertical farming: kans of luchtkasteel?

Op donderdag 11 oktober a.s. organiseren Jungle Talks en InHolland Delft een webinar over vertical farming. Gideon de Jager, commercieel directeur bij Codema zal studenten, ondernemers en andere geïnteresseerden bijpraten over de laatste ontwikkelingen en kansen op gebied van deze hypermoderne manier van produceren.Vertical farming is wereldwijd een ‘hot topic’. Er wordt veel over gesproken en steeds meer bedrijven trachten zich op dit vlak te onderscheiden. Niet zo gek als je weet dat het met vertical farming in principe mogelijk is om efficiënter en met minder milieubelasting voedsel te produceren. Ondernemers, wetenschappers en overheden zijn al langer op zoek naar alternatieve productiemethoden om met minder zoet water, minder grondstoffen en minder vervuiling efficiënter en kwalitatief beter voedsel te produceren. Vertical farming zou dat alternatief kunnen zijn, bijvoorbeeld omdat deze vorm van telen veel minder ruimte vereist. Maar is het nu echt het ‘gouden ei’ waarnaar we met elkaar op zoek zijn? Biedt vertical farming kansen voor de professionele tuinbouw? Of kleven er toch teveel mitsen en maren aan?

Tijdens het webinar op donderdag 11 oktober zal commercieel directeur Gideon de Jager van Codema zijn visie hierover delen. Codema ontwikkelt oplossingen op gebied van waterbeheer, klimaatbeheersing, techniek en constructie, teeltsystemen, elektrotechniek en verlichting en software. In die rol heeft het bedrijf in de praktijk in toenemende mate te maken met vertical farming. Tijdens het webinar, dat Jungle Talks in opdracht van Hogeschool InHolland Delft organiseert, krijgen studenten, ondernemers en andere toehoorders tevens de mogelijkheid om vragen aan hem te stellen. Voertaal tijdens het webinar is Engels.

Geïnteresseerden kunnen op 11 oktober kosteloos deelnemen aan het webinar, dat om 19.30 uur Nederlandse tijd start en tot ongeveer 20.30 duurt. Registreren kan via deze link.


Voor meer informatie:
Jungle Talks
Ed Smit
ideas@ideavelop.biz
www.jungletalks.com/nl/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven