Team Gerbera van Dümmen Orange Bloemisten Meet-up 2018

Wat is er nu precies verkrijgbaar aan nieuwkomers, bestsellers en specialiteiten in de bloemenbranche? Wat kunnen bloemisten met het (nieuwe) aanbod, waar hebben ze behoefte aan? En wat zijn nieuwe ontwikkelingen om op in te spelen? Het zijn allemaal dingen die aan bod komen bij de Bloemisten Meet-up op 23 september aanstaande. Bij deze onderhoudende bijeenkomst kunnen vakbloemisten, kwekers en veredelaars elkaar op een ontspannen manier bijpraten over hun werk.

Inspiratie en feedback
Dümmen Orange is partner van Master Florist, het platform waar bloemisten samenwerken om creaties te kunnen leveren en dat de Bloemisten Meet-up organiseert. "Als veredelaar kan het soms lastig zijn feedback te krijgen van de mensen waar we het uiteindelijk ook voor doen: bloemisten en hun klanten. Het event biedt Dümmen Orange Gerbera een waardevolle kans om rechtstreeks in contact te komen met vakbloemisten en zo informatie te krijgen waarmee nog beter kan worden ingespeeld op hun behoeften.

De Bloemisten Meet-up zal worden bezocht door meer dan 50 vakbloemisten, het bereik strekt zich verder uit naar zo'n 4000 Nederlandse bloemisten in de branche en 50.000 via de diverse sociale media-kanalen.

De Bloemisten Meet-up vindt plaats op zondag 23 september 2018 van 13:00 tot 16:30. Host is Gerbera United, Knibbelweg 17a, 2761 JB Zevenhuizen. E-tickets voor het event zijn verkrijgbaar op Bloemisten Meet-up

Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven