28 september, Algae Innovations, Rijssenhout

Kunnen algen dienen als groeistimulant voor bollen?

Uw groeicyclus verbeteren met micro-algen? In een aantal sectoren wordt deze krachtige biologische groeistimulant al met succes toegepast. Maar zijn deze specifieke microscopische kleine plantjes ook geschikt voor de bollensector? Wat doet het bijvoorbeeld in de broeierij? En werkt het ook in het open veld?
 
 
Om hier antwoord op te krijgen organiseert Flower Science exclusief voor broeiers en kwekers een bezoek aan Algae Innovations in Rijssenhout. Algae Innovations is bewezen succesvol in het kweken van micro-algen voor toepassingen in de sierteelt. Een langjarige samenwerking met Jongkind Aalsmeer heeft onder meer geresulteerd in een plantenvoeding op basis van micro-algen voor sterke sedums (groene daken) die steeds vaker worden ingezet als opvang voor water en fijnstof. Ook toepassingen in de tomaten- en andere fruitteelt resulteert in betere en stabiele groei.

Graag laten wij u kennismaken met de toepassingen van micro-algen op vrijdag 28 september a.s. Het vervoer naar Heermanszwet 5 te Rijssenhout is op eigen gelegenheid en het programma start om 10.00 uur. De ochtend sluiten wij af met een lichte lunch.

Alleen de snelle beslisser kan mee. Er is ruimte voor 20 deelnemers, vol = vol.
 
Locatie: Algae Innovations, Heermanszwet 50, 1435 CD Rijssenhout
 
Klik hier voor de mogelijkheid u aan te melden

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven