30 augustus

Workshop Internet of Things in de sierteelt sector

Op donderdagmiddag 30 augustus organiseert de DaVinc3i Community samen met Internet of Things Academy een workshop rondom IoT. Tijdens deze workshop ga je direct aan de slag met Internet of Things. Van idee tot het bouwen van een echt prototype. Je verkent de mogelijkheden voor de sierteeltsector en gaat naar huis met ideeën om direct aan de slag te gaan op je eigen bedrijf.

Niet alleen mensen zijn online, maar ook dingen. Dat geldt ook voor machines, auto’s of koelcellen binnen de sierteeltketen. Ze vormen samen een groot ‘internet of things’, oftewel het internet der dingen. Dit biedt tal van mogelijkheden en kansen. Te denken valt aan nieuwe diensten en producten die nog beter inspelen op de wensen van de consument en klant, verhoogde productkwaliteit doordat door de keten heen deze kwaliteit gemonitord kan worden en verbeterde efficiëntie door end-to-end tracking.

De IoT workshop zal in totaal ongeveer 4 uur duren. Aan het eind van de middag ontvang je een samenvatting van ideeën voor toepassingen in de sierteelt. Dit document kan eerste aanzet zijn om te starten met de IoT project op je bedrijf of in de keten.

Klik hier voor meer informatie (website World HortiCenter)

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven