Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
KUBO krijgt zonnepanelen, Royal Brinkman legt ze

Kassenproductie op zonne-energie

KUBO bouwt en realiseert al jaren complete kasprojecten in binnen- en buitenland. Een van de kasconcepten van KUBO is het bekende Ultra-Clima concept dat op elk vlak innovatief, duurzaam en dus energiezuinig is. De productie van deze kassen is altijd in eigen hand geweest. Op het industrie terrein Vlotlaan in Monster staat dus niet alleen het kantoor van KUBO maar ook de fabriek om deze high tech kassen te produceren. De fabriek is uitgerust met de meest innovatieve machines zoals lasrobots en lasersnijmachines en vanaf nu worden deze machines gevoed door de elektriciteit van zonnepanelen die op het dak van de fabriek zijn gemonteerd.



Door Royal Brinkman zijn in totaal 2267 zonnepanelen geplaatst met een totaal geïnstalleerd vermogen van 623,42 kWp. Volgens Wouter Kuiper, algemeen directeur van de KUBO, is het een rendabele investering: “Net als onze kassen moet het eindresultaat niet alleen duurzaam zijn maar ook een goed rendement opleveren en dat geld voor onze eigen investeringen ook." Ook is hij te spreken over de samenwerking met Brinkman. "De panelen zijn van goede kwaliteit en snel neergelegd, wat wil je nog meer?"



Voor meer informatie:
KUBO Group




Publicatiedatum: