Vostock Capital organiseert 3e Glastuinbouw Forum in Moskou, 5-6 december 2018

Laat je informeren over glastuinbouw in Rusland

Op 5 en 6 december 2018 wordt in het Baltschug Kempinski Hotel in Moskou weer het jaarlijkse Glastuinbouw Forum georganiseerd. Eén van de weinige mogelijkheden in Rusland om goed geïnformeerd te worden over deze specifieke sector. De organisator Vostock Capital hoopt net als in de twee voorafgaande jaren weer grote investeerders, interessante gastsprekers, sponsoren en volle zalen te trekken. Het Forum in de Russische hoofdstad is een mooie gelegenheid om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de glastuinbouw in de Russische Federatie en in de omringende landen.

Glastuinbouw in ontwikkeling
De glastuinbouw in de Russische Federatie is de laatste jaren, mede met steun van de Russische overheid, behoorlijk in ontwikkeling. Er wordt geïnvesteerd in zowel nieuwe kassencomplexen als in verouderde kassen die worden vervangen of gemoderniseerd. Nederlandse toeleveranciers van uitgangsmateriaal, technologie en kennis profiteren hier volop van. Van belang voor bedrijven is de investerings- en marktontwikkelingen en mogelijkheden in Rusland goed te blijven volgen.

Studierapport
Naast het forum stelt Vostock Capital tevens een studie beschikbaar over het investeringspotentieel in de Russische glastuinbouw. Het studierapport richt zich o.a. op de kansen in de glastuinbouw en nieuwe investeringsprojecten in Rusland en de selectiecriteria van besluitmakers voor de aanschaf van nieuwe technologie. Voor de uitvoering van de studie hebben ruim 250 personen gereageerd.

Voor meer informatie en aanmelding:

Elvira Sakhabutdinova, Project manager van Vostock Capital
+7 499 505 1 505.


Bron: Agroberichten Buitenland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven