21-22 september 2018

Weer meer exposanten op Naivasha Horticultural Fair

Over ongeveer twee maanden vindt de 16e editie van de Naivasha Horticultural Fair plaats in Kenia op 21 en 22 september. De beurs is sinds het begin steeds groter geworden en ook dit jaar wordt een toename van het aantal exposanten verwacht. "Er zijn veel nieuwe stands en alle deelnemers van vorige edities blijven elk jaar terugkomen", zegt Richard McConnell, voorzitter van Naivasha Horticultural Fair.

De editie van vorig jaar. Rechts: McConnell 

Naast het presenteren van innovaties, zal er opnieuw een belangrijke focus zijn op kleinschalige telers. "Vorig jaar zagen we al een kleine toename in het aantal deelnemende, op kleinere schaal ondernemende telers en we hopen er dit jaar nog meer te kunnen trekken." Vorig jaar verwelkomde de beurs meer dan 3.500 bezoekers verdeeld over twee dagen.

De show wordt buiten gehouden en de weersomstandigheden spelen daarom een ​​grote rol. Hoewel het de afgelopen maanden erg nat is geweest, zijn de verwachtingen goed. "In Kenia, dat momenteel uit een zeer langdurig nat regenseizoen komt, is de winter nu begonnen die tot ongeveer half augustus loopt." En wanneer we naar de edities van de afgelopen jaren kijken, zijn de dagen van de beurs meestal droog geweest. Vorig jaar hebben we wat regen gehad op de opbouwdag, maar tijdens de beurs was het droog."De Naivasha Horticultural Fair is een van Afrika's grootste tuinbouwbeurzen. Dit jaar wordt het voor het zestiende achtereenvolgende jaar georganiseerd. Het evenement toont producten en diensten van belanghebbenden in de tuinbouwsector (voornamelijk bloemenindustrie, maar ook autofabrikanten, accessoires, financiële instellingen, enz.).

Naivasha Horticultural Fair
Richard McGonnell, Chairman
+254(0)722 810968
E: richard@naivashahortifair.com
www.naivashahortifair.com
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven