Mprise Agriware voor het eerst op Plantarium

Mprise Agriware neemt dit jaar voor het eerst deel aan Plantarium. Naar eigen zeggen voelt men zich aangesproken door het sterke deelnemersveld, de nieuwe opzet en de hoge verwachtingen die aan Plantarium gekoppeld zijn.


Anniek van Aert en Arno Hogervorst

Inspelen op de kwekersbehoeftes
Op Plantarium laten wij onze werkwijze zien aan de hand van concrete voorbeelden. Bij Mprise Agriware spelen we in op kwekersbehoeftes. Dat gaat verder dan alleen IT of marketing want het vereist grondig onderzoek, veel overleg met de kweker zelf en gedegen ontwikkelwerk. Wij sturen niet achteraf bij op basis van feedback, maar benaderen de realiteit van het kwekersbedrijf maximaal door samen met de klant werkgroepen te vormen. Samen wordt het ontwikkeltraject doorlopen met de wensen van de kweker als leidraad. De processen van de klant zijn dus uitgangspunt om samen te zoeken naar de beste oplossing. Het doel is om de klant zo snel mogelijk effici├źnter te laten werken. Software heeft daarbij een dienende rol.

Een standaardoplossing voor iedereen
De basis dienstverlening van Mprise Agriware is het Agriware softwarepakket. Dit standaard softwarepakket wordt ontwikkeld door mensen met een achtergrond in de tuinbouw en dat in samenwerking met klanten. Een divers en groot aantal kwekers werkt met Agriware. Ongeacht de bedrijfsgrootte, het aantal medewerkers dat met computers werkt of productiewerkzaamheden verricht en de processen, die plaatsvinden past Agriware bij alle soorten tuinbouwbedrijven en is er in de vorm van een On-premise- of Online omgeving.

Mprise Agriware
Mprise Agriware werkt voor de tuinbouw met Agriware, een ERP applicatie gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. De focus ligt daarbij op kwekerijen van potplanten, jonge (groenten)planten, zaden, stekken, weefsels en vermeerderaars. Agriware is officieel gecertificeerd door Microsoft.

Voor meer informatie:
Mprise Agriware
Newtonstraat 2
3902 HP Veenendaal
P.O. Box 598
3900 AN Veenendaal
+31 (0)318 508810
E: agriware@mprise.nl
www.mprise-agriware.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven