Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Micha Danziger

Chinese bloemenmarkt bloeit op

"China heeft als markt een enorm groeipotentieel, en bovendien is de vraag naar kwaliteit groot". Dat concludeert Micha Danziger, directeur van het Israëlische veredelingsbedrijf Danziger, na deelname aan de China International Floriculture & Horticulture Trade Fair in Guangzhou, China.



Tijdens de expositie waren er bloemenkopers en lokale telers uit Guangzhou en de omliggende regio's aanwezig. "We hebben verschillende belangrijke importeurs uit China en veel bezoekers uit omliggende landen als Maleisië, Korea en Hong Kong ontmoet," vertelt Danziger. "We mochten veel bezoek ontvangen in onze stand, Chinese ondernemers die op zoek zijn naar kwaliteit en onderdeel willen zijn van de wereldwijde bloemenindustrie."

“Bij Danziger geloven we in creatieve samenwerking," zegt Micha Danziger. “Er is zoveel potentieel op deze markt, en daarom hebben we onze partners uit Zuid-Amerika en Kenia gevraagd om ons te vergezellen naar deze expositie. Bij onze stand konden bezoekers zo ook onze partners van Bellaflor Group, Eternal flowers en Florisol uit Ecuador, en Black Tulip uit Kenia ontmoeten. Ik ben ervan overtuigd dat samenwerken een positieve ervaring voor ons allemaal zal zijn," voegt Danziger toe.

Danziger zal ook deelnemen aan de IPM Hortiflorexpo Beijing 2018, dat van 10-12 mei plaatsvindt.

Voor meer informatie:
Danziger - "Dan" Flower Farm
T: +972-3-9602525
www.danzigeronline.com
Publicatiedatum: