Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proven Winners lanceert Coral Creations Succulenten lijn

Proven Winners heeft het debuut van zijn Coral Creations Succulenten lijn aangekondigd. Het bedrijf is voor deze lijn een exclusieve samenwerking met de succulent kweker en verzamelaar Chris Hansen van Garden Solutions aangegaan, die de Chick Charms Sempervivum en SunSparkler Sedum merken heeft ontwikkeld. Het nieuwe Proven Winners Coral Creations programma zal meer dan 30 nieuwe planten lanceren, die zijn geselecteerd op hun snelle groei, de verenigbaarheid in recepten en hun opvallende kleuren. Daarnaast heeft Hansen vijf essentiële succulenten recepten ontworpen om kwekers, retailers en consumenten zich te laten richten op de fraaiheid en prestatie van de planten. 



Marshall Dirks, de marketing directeur van Proven Winners, is zeer enthousiast over deze nieuwe uitdaging met Hansen. “De talenten van Chris zijn gericht op het opbouwen van het complete Proven Winners Coral Creations programma. Al het bewijs wijst erop dat consumenten nog zeer geïnteresseerd in succulenten voor verschillende redenen - versiering voor binnenshuis, weinig verzorging, de 'cool' factor en het nadoen van Pinterest. We zagen dat er ruimte was voor superieure selecties met prachtige kleuren en recepten, die specialer zijn dan die nu worden verkocht.

“Verenigbaarheid is essentieel voor het succes van succulent recepten," voegt Dirk toe. "Iedereen kan planten samen zetten, maar hoe zien ze er een maand later uit? En 6-9 maanden later? Wij hebben uitgebreide testen gedaan om er zeker van te zijn dat kwekers en retailers niet alleen verkoopbare recepten hebben, maar dat consumenten 6-9 maanden plezier van de planten hebben zonder dat ze overwoekeren."

De meerderheid van de Proven Winners Coral Creations variëteiten zijn speciaal geselecteerd door Hansen om hun verbeterde kenmerken, zoals betere resistentie tegen ziekten, heldere kleuren en sterkere bloei. Veel variëteiten zijn nog nooit eerder commercieel beschikbaar geweest in Amerika tot nu toe. 

Proven Winners beveelt aan dat kwekers de recepten van Coral Creations van februari tot en met augustus telen wanneer de dagen langer en lichter zijn. Tijdens de groeicyclus in de lente zijn de planten in acht tot negen weken volgroeid in noordelijke klimaten en zelfs nog sneller in zuidelijke klimaten. Dit is bevestigd door een vijf jaar durende test.

In de VS zijn Coral Creations Succulenten beschikbaar voor kwekers via Four Star Greenhouse, Pleasant View Gardens en Garden Solutions en in Canada vanaf juli 2018 via Nordic Nurseries en Ed Sobkowich Greenhouses.

Voor meer informatie:
Proven Winners
111 E Elm St Ste D
Sycamore, IL 60178
www.provenwinners.com
Publicatiedatum: