Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Holygreen Festival zoekt DJ

Afgelopen jaar ging het dak eraf bij het Holygreen Festival in Hazerswoude-dorp. Voor de editie van dit jaar, op 24 augustus 2018, zoekt de organisatie nog aanstormend DJ-talent. Hiervoor schrijft de organisatie de volgende contest uit.

Stuur een mixtape in, die tussen de 20 en 30 minuten duurt, upload deze op Soundcloud onder de naam ‘Holygreen DJ-contest 2018 – (jouw naam)’ en stuur de link voor 2 april 2018 naar info@holygreen.nl onder vermelding van contact- en adresgegevens. Vermeld in de e-mail ook wat de 'groene touch' in jouw nummer is.



Na de sluitingsdatum op 2 april gaat een door de organisatie samengesteld en uiteraard kundige jury de mixtapes beluisteren en beoordelen. Uit alle inzendingen worden de vijf beste mixtapes gekozen. Die zullen via de website en onze social-media kanalen bekend worden gemaakt. Dan is het zaak jouw mixtape met #holygreenfestival2018 zo veel mogelijk te promoten, want de mixtape met de meeste likes/streams krijgt een plekje op de mainstage van het Holygreen Festival.

De winnaar krijgt een set van 60 minuten op de mainstage van Holygreen. Ook wordt het nummer gebruikt in de pre- en aftermovie. Ook krijg de winnaar 4 VIP-tickets en tot slot staat de naam van de winnaar op alle flyers, posters en andere uitingen van het Holygreen Festival. De nummer 2 en 3 mogen elk 30 minuten draaien op de mainstage en krijgen ieder 2 VIP-tickets.

Holygreen 2018
Het festivalterrein wordt opgebouwd tussen de hallen van het Plantarium en GROEN-direkt in Boskoop-Hazerswoude en vindt plaats op vrijdag 24 augustus. De deuren gaan open om 17.00 uur en zullen om 00.00 weer sluiten.

Op Facebook en de website vindt u meer informatie over de DJ-contest en alle andere ontwikkelingen van Holygreen Festival 2018.

Bekijk hier de oproep voor de DJ-contest op YouTube.
Bekijk ook de aftermovie van vorige editie.

Publicatiedatum: