Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HortiContact en exposanten vieren 15e editie tuinbouwbeurs

HortiContact viert deze week haar vijftiende editie in Gorinchem. De organisatie grijpt de editie aan om terug te kijken op 15 jaar tuinbouw en riep exposanten op hun verhalen en foto's uit de afgelopen jaren te delen. Organisator Ramon Schlepers: "De tuinbouw is Nederlands trots. En wie kunnen daar nu beter over vertellen dan de hoofdrolspelers zelf. Exposanten hebben massaal hun verhalen en foto's gedeeld, waarin hun passie en trots voor de tuinbouw naar voren komen. Al deze prachtige verhalen die kenmerkend zijn voor de tuinbouwsector staan afgebeeld op grote pamfletten op verschillende zichtlocaties op de beursvloer en vormen de rode draad voor deze vijftiende editie."



"Ook wij zijn uiteraard ontzettend trots op de tuinbouwsector in Nederland en daarom geven we dat gevoel extra aandacht tijdens de komende editie van HortiContact door speciale signing op de beursvloer te lanceren", legt Schlepers uit. "Al vijftien jaar ontvangen we als vakbeurs de kanjers van de branche en zien we wat voor innovatieve en creatieve kwaliteiten de Hollandse tuinbouwsector in huis heeft. Ondernemers die in Nederland en daar buiten alles geven en die ervoor zorgen dat de Nederlandse tuinbouwsector een bepalende speler is op de wereldmarkt. Hun verhalen laten we nu fysiek zien op HortiContact 2018."



In de afgelopen periode zijn de trotse verhalen van exposanten door de beursorganisatie gevisualiseerd en zullen een belangrijk onderdeel vormen van de signing op de beursvloer om het trotsgevoel extra te stimuleren. "Door te werken met signing op de beursvloer, willen we het trotsgevoel overbrengen op al die duizenden tuinbouwprofessionals die volgende week een bezoek brengen aan HortiContact. Het woord trots verbindt exposanten en bezoekers met elkaar. Dat wij daar een steentje aan mogen bijdragen voelt als een enorme eer", aldus Schlepers.

HortiContact is met gemiddeld ruim 500 exposanten en meer dan 16.000 bezoekers de grootste ontmoetingsbeurs voor de glastuinbouw in Nederland. Bezoekers van HortiContact komen vooral uit de sier- en groententeelt (onder glas). De vakbeurs is op 20, 21 en 22 februari te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem.

Voor meer informatie: www.horticontact.nl.

Publicatiedatum: