Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RHP-video over fytosanitair schoon veen in bollenverpakking

Nederlandse bloembollen worden wereldwijd geƫxporteerd. Om ze tijdens transport te beschermen tegen beschadiging en uitdroging, worden deze verpakt in gereinigde kratten gevuld met veen. Veen met RHP-keurmerk is afkomstig uit gecontroleerde gebieden, fytosanitair schoon en volledig vrij van schadelijke nematoden. Bekijk het in deze nieuwe RHP-uitlegvideo.
 
Doorgaans stellen importerende landen strikte eisen aan producten, bijvoorbeeld vanwege mogelijk aanwezige ziekten en plagen. Onderstaande nieuwe RHP-uitlegvideo laat zien dat veen met het RHP-keurmerk de hoogst mogelijke veiligheid biedt, ook om bloembollen in te verpakken voor export.


 
Het videomateriaal voor deze RHP-uitlegvideo is opgenomen bij of afkomstig van het kenniscentrum voor substraten RHP, Van den Bos Flowerbulbs en de RHP-gecertificeerde bedrijven BVB Substrates en Klasmann-Deilmann.
 

Voor meer informatie:
RHP
Galgeweg 38
2691 MG 's-Gravenzande
T: +31 (0)174 62 03 60
F: +31 (0)174 64 04 13
www.rhp.nl
Publicatiedatum: