Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
13-15 december, De Kwakel

Volop groen op de jaarlijkse Vireõ Green Fair

Op 13, 14 en 15 december 2017 is er weer de Green Fair bij Vireõ in De Kwakel. Tientallen topkwekers presenteren op deze beurs hun assortiment groene planten. De professionele vakhandel is weer van harte welkom.

Bezoekers kunnen rekenen op bijzondere producten en concepten. “De kwekers presenteren een compleet assortiment groene planten voor 2018”, vertelt Pieter Middelkoop, eventmanager bij Vireõ. “Groene planten zijn nog steeds ontzettend populair onder de consument. In woonkamers, kantoren, klaslokalen: je ziet ze overal. Het is daarom belangrijk dat kwekers zich onderscheiden met hun producten. De bezoeker kan dan ook rekenen op een verrassende beurs.”



Iedereen kan vrijblijvend rondkijken om te zien of er een interessante aanbieding bij zit. Middelkoop: “Laat je inspireren en doe eventueel direct een bestelling. Uiteraard zorgen we ook weer voor een hapje en een drankje.”




Voor meer informatie:
Vireõ plant sales
Pieter Middelkoop
Hoofdweg 13
1424 PC De Kwakel
T: +31 297 820 200
E: vireo@vireo.nl
www.vireoplantsales.com
Publicatiedatum: