Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flower Circus verrast bloemist in Russische kou

Afgelopen week was Flower Circus on tour in winters Rusland. Zowel in Nizhnij Novgorod als in Kazan was er een optreden met Bloemenmagiër Martin Groen.
De eerste show was in Nizhnij Novgorod, waar 180 nieuwsgierige bloemisten zich maar wat graag lieten inspireren en informeren. Naast de inspiratie van Martin Groen, kreeg men ook de nodige verzorgingstips. Wist u bijvoorbeeld dat de snij Phalaenopsis in tegenstelling tot de plant en andere orchideeën juist koel bewaard moet worden (6 – 10 graden)?



"Na de show werden we overladen met complimenten van enthousiaste bloemisten, welke weer met vernieuwde inspiratie en energie aan de slag gingen in hun winkel. We mochten dan ook pas weg nadat we beloofd hadden om binnenkort nogmaals een show te komen geven", vertelt John Elsgeest



Na een rit van 6 uur door een prachtig winters landschap was het tijd voor de show in Kazan. Kazan is een vrij rijke stad dankzij de olie. Het niveau van de bloemisten ligt daar dan ook gemiddeld wat hoger, en men gebruikt er een breder assortiment bloemen dan in Nizhnij Novgorod.



Ook deze show trok veel bloemisten vanuit de gehele regio (150). Tijdens de show was er een leuke dynamiek met het publiek en werden er volop vragen gesteld over de gebruikte producten en technieken.



De artiesten die deze shows de aandacht stalen waren: Sion, Bas van Keulen, Kwekerij Tunezo, Ichtus Flowers, Amaryllisinfo, Beyond Chrysant, Chrysal, Deliflor Chrysanten, Special Orchids, van der Lugt, Florein, Dutch Green Centre en Yourlily.



Voor meer informatie & mogelijkheden deel te nemen:
Flower Circus
John Elsgeest
T: +31 651 26 36 56
E: info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl

Publicatiedatum: