Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

31 tulpencirkels voor Haarlemmermeer

Wethouder citymarketing Haarlemmermeer Adam Elzakalai, Keukenhof directeur Bart Siemerink, General Manager Novotel Amsterdam Schiphol Airport Floris Licht en Doelen Coach eigenaar Evert van Wijk hebben vorige week tulpen geplant in 31 cirkels in Hoofddorp. De cirkels symboliseren de 31 toekomstige woonkernen van de gemeente. Haarlemmermeer heeft nu 26 kernen, maar na de samenvoeging met Haarlemmermerliede & Spaarnwoude op 1 januari 2019 worden het er 31.


 
De tulpen zijn de gemeente Haarlemmermeer aangeboden door Keukenhof. In het voorjaar 2018 komen de cirkels in een vrolijke kleurenpracht tot bloei. Er is in twee lagen geplant. Met het plantmoment bekrachtigen de gemeente, hotels, touringcarbedrijf en Keukenhof de samenwerking met de Keukenhof Hotel Express. De Keukenhof Hotel Express verzorgt in het voorjaar 2018 voor direct busvervoer vanuit Haarlemmermeer naar Keukenhof. Met de fiets is Keukenhof via de Bloemenfietsroute (15 km) vanuit Haarlemmermeer goed bereikbaar.

Voor meer informatie:
keukenhof.nl
Publicatiedatum: