Afgelopen woensdag was het Flower Circus met Mark Frank neergestreken bij de Cash & Carry van Hukra in Stockholm. Om het kerstseizoen in te luiden, was er een open dag georganiseerd waarbij Flower Circus de infotainment verzorgde.

De Cash & Carry zag er top uit, niet alleen de bloemen waren van top kwaliteit, men had alles ook erg netjes uitgestald en er stonden mooie presentaties. Het is goed om te zien dat mensen in Zweden echt helemaal bloemengek zijn en dus ook voor topkwaliteit bloemen kiezen.Opvallend is ook dat ondanks dat geel één van de kleuren van de nationale vlag is, deze kleur absoluut niet populair is in Zweden. Alleen met Pasen en Midsommer wordt er geel verkocht, maar verder is het aandeel geel nihil.

De show was in de vroege ochtend georganiseerd zodat de bloemisten zonder personeel ook naar de show konden komen zonder hun winkel te hoeven sluiten.

Terwijl Mark Frank de bloemisten inspireerde met diverse kerstarrangementen, werden de bloemisten bijgepraat over de bloemen welke mee waren met het Circus. Men is erg geïnteresseerd in de achtergrond van de bloem en kweker.Deze informatie helpt de bloemist ook weer om de bloemen (nog) meer te waarderen, maar ook kunnen ze deze verhalen weer vertellen aan hun klanten om de bos bloemen nog interessanter te maken.

Artiesten in deze Flower Circus’show waren dit keer: Amaryllisinfo, Yourlily, Charmelia, Together2grow, Deliflor Chrysanten, Arend Roses, van der Lugt Lisianthus, Chrywijk, Beyond Chrysanten


Voor meer informatie & mogelijkheden deel te nemen:
Flower Circus
John Elsgeest
T: +31 651 26 36 56
E: info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl