Kent u dat gevoel dat u niet zeker weet of u het nu wel goed gezien heeft? U staat bijvoorbeeld in een museum een schilderij te bewonderen en nadat u met uw ogen heeft geknipperd en eigenlijk verder wilt lopen, ziet u opeens iets anders. De kunstenaar heeft met zijn creatieve ingeving uw bewustwording zodanig weten te prikkelen dat u het kunstwerk een tweede blik gunt waarbij u een ontdekking doet.

De designer van Dillewijn Zwapak die dit jaar de catalogus ontworpen heeft, doet ook een beroep op uw ‘tweede blik’. U zult verbaasd zijn hoe hij kunstwerken weet te maken van het brede assortiment van verpakkingsoplossingen, bloemisterij-artikelen en accessoires. Hopelijk inspireert het de branche om op haar beurt klanten weer te verblijden met verrassende creaties.Het complete assortiment is 24/7 verkrijgbaar via de website van Dillewijn Zwapak. Dillewijn Zwapak garandeert snelle levering tegen concurrerende transportkosten. Op de website van Dillewijn Zwapak vindt men verder de adressen van de winkels op de belangrijkste bloemenveilingen. Uiteraard kunnen klanten op werkdagen bellen en chatten met de medewerkers van verkoop en klantenservice.

Naast het brede standaardassortiment ontwerpt en produceert Dillewijn Zwapak al sinds jaar en dag klant specifieke producten. Maak uw verpakkingswensen bekend en de ontwerp studio van Dillewijn Zwapak gaat er professioneel en creatief mee aan de slag.

De nieuwe catalogus is gratis verkrijgbaar in de Dillewijn Zwapak winkels tijdens
vakbeurzen als de Trade Fair Aalsmeer of eenvoudig aan te vragen door een mailtje
te sturen naar de verkoopafdeling, info@dillewijnzwapak.nl, o.v.v. Catalogus 2018.

Downloaden vanaf de website is ook mogelijk.Voor meer informatie:
Dillewijn Zwapak
Turfstekerstraat 31
1431 GD Aalsmeer
T +31 (0)297-354111
E: info@dillewijnzwapak.nl
www.dillewijn.nl